ALLURE trouwjurken

Klassiek, modern, kort, lang, wijd, strak... Allure bridal bied het allemaal. In een ruime prijsklasse van 800euro tot 1700 euro. (ofwel gemiddeld 1250 euro) heb je een prachtige trouwjurk in jouw style en in jouw maar. Ze bieden namelijk ook alle modellen van maat 36 tot en met 58 en sommige zelfs nog groter. 

Eenvoudig of extravagant, ik heb het allemaal voor je hangen. Allure is een Nederlands merk. Ontworpen door Sylvia die al jaren in de bruidsmode werkt en dus alle ins en outs weet van bruiden. Op de verkoopvloer en als ontwerpster. 

Levertijd is ongeveer 4 maanden. Niet al te snel, maar ook zeker niet lang. Volgend jaar komt er ook een mix en match lijn aan en ik heb al een blik gekregen. Het is mooi! Zo is er al een prachtig broekpak die je ook evt kan upgraden met een rok. Hoe fijn dat een merk zo een breed assortiment bied. Niet iedereen is hetzelfde, maar iedereen kan een Allure Bridal jurk aan! 

Alle jurken zien die ik heb klik hier en lees er meer over en bekijk nog meer plaatjes. Wil je komen passen, wees van harte welkom. Maak een afspraak en kom vrijblijvend wat modellen aantrekken om zo te ervaren of jouw jurk bij mij hangt! 

Tot snel!

Liefs Cynthia

Lets Shine Bruidsmode, trouwjurken in Naaldwijk - Westland - Delft

Leave a comment