2 IN 1

Twijfel twijfel twijfel…. toch strapless waar ik mij heel mooi in voel maar wel wat bloot is voor overdag, maar die jurk met de mouwtjes vind ik ‘te zwaar’ voor de avond. 


Die twijfel kunnen we weghalen! 

Losse hesjes, bolero’s maken van je sexy feestjurk een klassieke jurk voor de ceremonie. Zo lijkt het net alsof je 2 jurken heb die dag, zonder een complete verkleedpartij. 


Een aantal jaar geleden was de afneembare sleep ook erg populair en de losse lange rok over het korte jurkje is ook nog steeds iets wat je hier en daar ziet.

Een leuke verrassing element!


Nu zie ik meer veranderingen in de tops dan in de rokken. Ofwel met een jasje, hesje of bolero. Zo maak je ook snel een voor jouw misschien standaard jurk een meer one of kind unieke trouwjurk. 


Twijfel je dus? Probeer het dan gewoon. Ik heb verschillende losse tops die we op een jurk kunnen doen. 


Denk je gelijk…. oooo daar komen zeker dan een hoop extra kosten bij. Dat valt gelukkig heel erg mee. We blijven onder de 1500,00 dat is een ding wat zeker is. Waarom concessies doen als je het goed kan doen. Je trouwt maar een keer (of 2 keer of 3 keer….) Je trouwt maar een keer met deze! 


Wat voorbeeldjes: Deze jurk van Victoria en Vincent heeft hier al over nagedacht. Bij deze jurk zit al een hesje wat je over de jurk aan kan doen, maar ook heeft deze jurk een split die met een rits open en dicht kan. Een 3 in een dus eigenlijk.

Romantische 2 in 1 trouwjurk onder de 1000,00 euro Naaldwijk Westland

Bruidsboeket is gemaakt door: Het bloemeke - Naaldwijk


Wat dacht je van de Mix and Match lijn? 

Kies een jurk, kies accessoires of kies een rok en een top, of …. juist mix and match er maar op los! 

Mix and Match trouwjurk betaalbaar naaldwijk westland

 

Op maat gemaakt? Van elke jurk kan ik de stof en het kant los bestellen. Hierdoor kan bij elke jurk een jasje worden gemaakt als het niet in het standaard assortiment hangt ;) 


Benieuwd naar de mogelijkheden, je bent welkom om vrijblijvend te komen passen! 

Liefs Cynthia.

Leave a comment