YOU ARE BEAUTIFUL LET ME MAKE YOU SHINE

FAQ

Bruidsmode:

1. Welke merken heb je?

Allure Bridal - Lilly - Victoria & Vincent - Bridalstar - Amelie
Deze merken heb ik bewust ingekocht omdat ik weet wie er achter het bedrijf zit en hoe ze werken. Snelle levering en een goede kwaliteit prijs verhouding hebben. Ook een brede maat reeks vind ik belangrijk.

2. Wat kost een trouwjurk?

Ik bied trouwjurken aan tussen de 800 en 1700 euro. Dat is dan alleen de jurk. Er kunnen nog kleine elementen bijkomen zoals een onderrok of een sluier. Ook moet je nog rekening houden met vermaak kosten. 

3. Heb je mijn maat?

De trouwjurken zijn er vanaf maat 36 tot maat 54/56. Van elke soort bruidsjurk heb ik een pasmodel hangen. Je kunt dus altijd een jurk passen in jouw maat. Omdat niet elke jurk in je maat is gebruiken we klemmen en stukjes stof om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. 

4. Kost het passen geld?

Nee het kost alleen tijd ;) Je hebt wel echt trouwplannen neem ik aan. Voor de lol passen kan ook, daar heb ik een speciaal event voor!

5. Hoeveel jurken mag ik passen?

Zoveel je wil… of eigenlijk tot dat het allemaal niet meer in je hoofd past. Het moet niet een overvloed aan informatie en gevoel worden. 

6. Hoe gaat het in zijn werk? 

Je hebt je droomjurk (nog) niet gevonden. Een afspraak kun je bij mij maken via WhatsApp en/of online een afspraak maken. Tijdens die afspraak bespreken we je mensen en passen we diverse jurken. Het spel van eliminatie is begonnen. Jurken die we niets vinden hangen we weer terug. Ik vraag je een beetje een open mind te hebben en ook iets te passen wat je niet in gedachte hebt. En het is vooral belangrijk dat het leuk wordt. Zenuwen zijn van harte welkom. 

7. Moet ik gelijk JA zeggen?

NEE, tuurlijk mag dat, als jij VOELT dat het jouw jurk is. Graag zelf. Maar niet iedereen is in staat om gelijk ja te zeggen en dan mag een nachtje slapen geen probleem en ben je welkom om nog een keer te komen passen. 

8. En dan….

Als je ja hebt gezegd dan drinken we bubbels en gaan we over op het zakelijke gedeelte. Ik zal je maten opnemen zodat we weten welke confectiemaat er besteld moet worden. Na de aanbetaling wordt de jurk besteld.
Als je jurk dan binnen is, mail/ bel ik je en kom je hem halen (en nog een keer passen natuurlijk) En dan nemen wij afscheid van elkaar. 
Daarna stuur ik je naar de coupeuse. Ik heb niet iemand in dienst, maar ik werk samen met Nicolien in Naaldwijk. Kosten zullen ook via haar lopen. (je kunt rekening houden tussen de 100 en 250 euro)


9. Hoelang duurt een afspraak?

2 a 3 uur. Ik plan een dagdeel per klant in. Dus een ochtend, middag en/of avond. Op die manier hebben we ruimte en rust genoeg en staat we niet op de klok te passen. (er hangt ook geen klok, soort Las Vegas is het. What happens by LetsShine, stays in LetsShine) 

10. Hoe en wat met betaling?

Na het ja zeggen tegen de jurk ontvang je 14 dagen later een factuur waarbij 50% voldaan moet worden en de jurk in bestelling gaat. Bij het afhalen van de jurk zal het restbedrag ook via bank worden overgemaakt.
(Lets Shine zit aangesloten bij CBW bruidsmode. Hiermee is de jurk verzekert en beschermd in geval van bedrijfsschade en/of faillissement)

11. Hoe lang van te voren moet ik op zoek gaan naar mijn bruidsjurk?

Direct nadat je ja hebt gezegd! Maar het ligt aan je trouwdata. Het is niet vreemd om zo een 12 a 9 mnd van te voren op zoek te gaan naar een jurk. Liever te vroeg dan te laat. Als je snel wilt trouwen, binnen 2 maanden, dan moet je het zeker niet te lang uitstellen.


12. Wanneer is mijn jurk dan binnen?

Elk merk heeft zijn eigen levertijd. Dat kan oplopen tot 9 maanden. Gelukkig niet bij mij! Binnen 21 dagen kan ik een nieuwe jurk voor je binnen hebben. De langste levertijd die ik je kan bieden is 4 maanden. 
Daarna moet de jurk nog wel worden vermaakt. Dit kan ook redelijk vlot als het moet, maar voor een rustig gevoel houd dan rekening met 4 weken weken. 


13. Hoeveel mensen mag ik meenemen?

Max 4 a 5, want meer meningen hebben we niet nodig. Ik snap dat iedereen het bijzonder en leuk vind. Maar er volgen nog meer afspraken. Passen als de jurk binnen is, doorpas met een coupeuse, Dan kun je ook 1 a 2 personen meenemen. 

Staat je vraag er niet tussen, stel ze dan gerust!! 
Liefs Cynthia

 

Bruidsstyling:

1: Moet ik zelf voor make-up producten en haarspeldjes zorgen?

Nee dat hoeft zeker niet. Natuurlijk kun je aangeven dat je een bepaald product, wat je zelf hebt, wilt gebruiken, maar een ervaren stylist heeft koffers vol spullen. En zit dus ook allemaal in de prijs inbegrepen

 

2: Hoe weet je wat mooi bij mij is/ staat?

Daarvoor doen we een proefsessie. Dan hoor ik graag wat je normaal met je haar en make-up doet. Wat je wensen zijn. Ook wil ik graag zien wat je aandoet en wil ik alles weten van je trouwdag, hoe en wat. Is er een thema? Heb je een boeket? Kleurthema? Met al deze gegevens gaan we aan de slag. Ik hou rekening met je huidtint, ondertoon, kleur ogen, kleur haar. Dan hebben we een mooie blauwdruk voor de trouwdag zelf. Proefsessie altijd doen! Dat zorgt voor rust op de trouwdag zelf. 

 

3: Kun je ook haar en make-up verzorgen voor mijn zusje?

Zusje, moeder, tante, getuige, vriendinnen… Ik heb een pakket waarin er 2 gasten bijzitten die op de trouwdag ook een feestelijke styling krijgen (haar en make-up) Gasten krijgen geen proefsessie. Aan de hand van inspiratie plaatjes op de dag zelf ga ik aan de slag. 

 

4: Kan ik ook alleen bruidsmake-up of bruidskapsel door jou laten verzorgen

Ja dat is zeker mogelijk. 

 

5: Wat als ik na de proefsessie niet helemaal tevreden ben?

Soms gebeurt dat. We hebben niet echt een fijne klik of we komen er samen niet uit. Geen probleem. Geef het eerlijk aan, dat doe ik ook. Elke visagist heeft zijn eigen manier van werken en stijl. Ik kan je altijd aan een collega koppelen. 

 

6: Hoe herken ik een goede bruidsstylist?

Bekijk websites, foto’s, lees reviews en stel vragen! Een goede full-time stylist zal een mooie website hebben (niet alleen Facebook), werkt met de beste merk producten én heeft ervaring. Meestal staat dat wel gelijk aan prijs kwaliteit verhouding. Maar er moet zeker ook een klik zijn. Even bellen/ kennismakingsgesprek geeft je wellicht gelijk een eerste indruk.

 

7: Heb je producten die speciaal voor de gevoelige huid zijn?

Ja. Ik werk uitsluitend met het merk Make-up Studio. Al 15 jaar. Geschikt voor de gevoelige huid, dierproefvrij en de helft van de producten zijn zelfs Vegan. Het merk is ontworpen en gemaakt op eigen bodem. Zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Als je fan ben na een proefsessie dan kun je via mij de producten bestellen voor jezelf. 

 

8: Blijft het de hele dag zitten?

Zeker! De make-up is long lasting en zal niet afgeven op je man of gasten. Het haar zal ook de hele dag blijven zitten. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Het is ook waterproof dus tranen van geluk kunnen geen kwaad!

Ook krijg je bij mij een giftset make-up: Een poeder, lipstick in de juiste kleur en een mascara cadeau. Alle producten zijn van Make-up Studio

 

9: Kom je aan huis / op locatie?

Ja! Een bruid behandelen we als een royal, het enige wat je ‘s morgens hoeft te doen is je voeten naast het bed zetten, misschien even een snelle douche en de rest wordt gedaan. Of het nu om de hoek is of in Zeeland of in het Buitenland. Hou dan wel rekening met reiskosten. De proefsessie vind plaats bij mij in de winkel in Naaldwijk.

 

10: Wat gebeurt er als je ziek bent op mijn trouwdag? 

Ik heb een breed netwerk aan stylisten die ik in geval van nood kan benaderen en omdat er foto’s zijn en alles is genoteerd kan er zo worden overgenomen. Maar er moet toch echt wel iets heel ergs aan de hand zijn wil ik niet kunnen komen. (2 gebroken armen, voor de rest ben ik er gewoon bij ;)) 

 

Staat jouw vraag er niet bij? Dan hoor ik graag van je

Meer informatie en inspiratie: download het gratis ebook over bruidsstyling bruidsmake-up en bruidskapsel op je trouwdag.